Bianca Muffins Media & Förlag

Örebro län

Information

800608-XXXX är organisationsnummer för bolaget Bianca Muffins Media & Förlag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bianca Muffins Media & Förlag är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hällefors som är den kommunen som Bianca Muffins Media & Förlag finns i.

Bianca Muffins Media & Förlag har varit registrerat sedan 2001-12-19 och det finns flera bolag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-01-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bianca Muffins Media & Förlag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-01-21.

Bianca Muffins Media & Förlag är och det finns flera bolag i Hällefors som också är .

Firmatecknare för Bianca Muffins Media & Förlag är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bianca Muffins Media & Förlag så kan ni göra det på telefon genom 0591-14574 eller genom brev på följande adress:

Media.

Det finns olika personer som har en koppling med Bianca Muffins Media & Förlag och det är Henricsson, Karl Enn som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma,