Saxhyttans Industrier ekonomisk förening

Örebro län

Information

Saxhyttans Industrier ekonomisk förening är ett företag som finns i Hällefors. I Saxhyttans Industrier ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Samuelsson, Leif Gustav Lennart som är född 1962 och har titeln Extern VD, Lindström, Sven Elving som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjö, Bengt Erik Ingemar som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Wikman, Alf Jörgen som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Örtlund, Lars Magnus som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Örtlund, Åsa Birgitta som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamotEliaeson, Sven Gustaf Olof som är född 1948 och har titeln Suppleant, Hedberg, Bo Harry som är född 1936 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Saxhyttans Industrier ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Saxhyttans Industrier ekonomisk förening på telefon 0591-19046.

Föreningen har till ändamål att från sin i Saxhytteälven i Gryt- hyttans socken av Örebro län belägna kraftstation till sina med- lemmar och abonnenter distribuera elektrisk energi för belysning och andra kraftbehov inom Saxhyttans by och intilliggande orter

Idag är Saxhyttans Industrier ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Saxhyttans Industrier ekonomisk förening är ett av många företag som finns i Örebro län och Hällefors arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Saxhyttans Industrier ekonomisk förening innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Saxhyttans Industrier ekonomisk förening är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Saxhyttans Industrier ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Samuelsson, Leif Gustav Lennart -Wikman, Alf Jörgen -Örtlund, Åsa Birgitta

Saxhyttans Industrier ekonomisk förening har 777100-1984 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.