Föreningen Folkets Hus i Hällefors u p a

Örebro län

Information

Föreningen har till ändamål att genom förhyrande av lokaler samt köp eller byggande av hus tillhandhålla inom Hällefors med omnejd boende arbetare och närstående organisationer lämpliga lokaler.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Föreningen Folkets Hus i Hällefors u p a vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Hällefors så är Föreningen Folkets Hus i Hällefors u p a ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Hällefors arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hällefors och i Örebro län. Redan 1912-10-29 så skapades Föreningen Folkets Hus i Hällefors u p a och företaget är har F-skattsedel Föreningen Folkets Hus i Hällefors u p a har haft det sedan 1994-01-01.

Föreningen Folkets Hus i Hällefors u p a är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1978-01-01

777100-0606 är organisationsnummret för företaget som finns i Hällefors.

Just nu är Föreningen Folkets Hus i Hällefors u p a och det finns många företag som är i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Föreningen Folkets Hus i Hällefors u p a så går det att nå dem via telefon på 0591-10081 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Urban Börje -Karlsson, Bengt Hartvig

Följande personer är på något sätt aktiva inom Föreningen Folkets Hus i Hällefors u p a är Eriksson, Urban Börje som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammar, Anne-Marie som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Kent Willy som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Bengt Hartvig som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lönn, Sten Thomas som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Örtlund, Lars Stefan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamotEriksson, Alf Mikael som är född 1971 och har titeln Suppleant, Eriksson, Rolf Börje som är född 1927 och har titeln Suppleant, Faltin, Alf Tommy som är född 1950 och har titeln SuppleantNilsson, Britt-Inger Christina som är född 1949 och har titeln Suppleant.