Kooperativet Rafome ekonomisk förening

Örebro län

Information

Kooperativet Rafome ekonomisk förening är ett av många bolag som finns i Hällefors. Det är nämligen den kommunen som Kooperativet Rafome ekonomisk förening finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kooperativet Rafome ekonomisk förening är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-01-25.

Kooperativet Rafome ekonomisk förening som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 2007-01-02. Men sedan 2007-01-25 så har Kooperativet Rafome ekonomisk förening varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Schillingv. 2, 712 30, Hällefors. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kooperativet Rafome ekonomisk förening så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0591-420505.

Hällefors arbetar för att bolag som Kooperativet Rafome ekonomisk förening ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Kooperativet Rafome ekonomisk förening. Det finns flera bolag i Örebro län.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att köpa in och försälja vegetarisk mat och ört- medel till medlemmar och ickemedlemmar. vidare skall föreningens syfte vara att sprida kunskap om komplementär medicinska alternativ. öka medvetandet hos allmänheten om vikten av förebyggande hälsovård med hjälp av rätt form av näring.

Firmatecknare för Kooperativet Rafome ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas av styrelsen..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kooperativet Rafome ekonomisk förening och det är följande personer, Broström, Bo Ronnie som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Helena Therese som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Nylund, Pekka Olavi som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Nylund, Matti Olavi som är född 1941 och har titeln Suppleant,

Organisationsnummer för Kooperativet Rafome ekonomisk förening är 769615-8075.