Hugget Online Trading ekonomiska förening

Örebro län

Information

Hugget Online Trading ekonomiska förening är ett av många verksamheter som finns i Hällefors. Det är nämligen den kommunen som Hugget Online Trading ekonomiska förening finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Hugget Online Trading ekonomiska förening är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-10-27.

Hugget Online Trading ekonomiska förening som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 2005-09-20. Men sedan 2005-10-27 så har Hugget Online Trading ekonomiska förening varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till WIGELIEVÄGEN 54, 712 31, Hällefors. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hugget Online Trading ekonomiska förening så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0591-51136.

Hällefors arbetar för att verksamheter som Hugget Online Trading ekonomiska förening ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Hugget Online Trading ekonomiska förening. Det finns flera verksamheter i Örebro län.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva en Internet-portal där människor kan byta, köpa, sälja saker och tjänster med varandra. Det ska även finnas möjlighet för företag att köpa reklamplats.

Firmatecknare för Hugget Online Trading ekonomiska förening är följande:
Firman tecknas av styrelsen..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hugget Online Trading ekonomiska förening och det är följande personer, Grip, Karl Emil som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Norgren, Ulf Thorsten som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Palm, Rune Allan som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,

Organisationsnummer för Hugget Online Trading ekonomiska förening är 769613-1023.