Destination Grythyttan Ekonomisk förening

Örebro län

Information

Destination Grythyttan Ekonomisk förening är ett av många verksamheter som finns i Hällefors. Det är nämligen den kommunen som Destination Grythyttan Ekonomisk förening finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Destination Grythyttan Ekonomisk förening är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-01-13.

Destination Grythyttan Ekonomisk förening som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 2004-06-29. Men sedan 2005-01-13 så har Destination Grythyttan Ekonomisk förening varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Bredsjö 115, 712 91, Hällefors. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Destination Grythyttan Ekonomisk förening så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0587-80200.

Hällefors arbetar för att verksamheter som Destination Grythyttan Ekonomisk förening ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Destination Grythyttan Ekonomisk förening. Det finns flera verksamheter i Örebro län.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att verka inom rese- och turistindustrin, handel och övrig näringsverksamhet i Bergslagasregionen med inriktning till de unika och kvalitativa produkterna inom tidigare nämnda näringsområden, i vilket medlemmarna deltar som producenter eller konsument eller samt att bedriva därmed liknande verksamhet.

Firmatecknare för Destination Grythyttan Ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Qvarnström, Bo Örjan -Syväjärvi, Eino Aulis.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Destination Grythyttan Ekonomisk förening och det är följande personer, Johansson, Ulf Håkan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Henrik Agne som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Qvarnström, Bo Örjan som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Radziejewski, Anna Charlotta som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Elin Charlotta Agneta som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Syväjärvi, Eino Aulis som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot.

Organisationsnummer för Destination Grythyttan Ekonomisk förening är 769611-0928.