Bredsjö Kulturkooperativ ekonomisk förening

Örebro län

Information

Bredsjö Kulturkooperativ ekonomisk förening är ett bolag som finns i Hällefors. I Bredsjö Kulturkooperativ ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Annali Maria som är född 1971 och har titeln Extern firmatecknare, Vikström, Alf Erik som är född 1959 och har titeln Extern firmatecknare, Eriksson, Sven Nils som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Josefsson, Gunilla Åse-Katrin som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Pålsson, Mia Elisabeth som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Anna Erika Louise som är född 1978 och har titeln Suppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med Bredsjö Kulturkooperativ ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bredsjö Kulturkooperativ ekonomisk förening på telefon 070-5496006.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bereda medlemmarna konstnärligt och pedagogiskt arbete inom teaterns och dess närliggande konstformers områden. Föreningen delar arbetarrörelsens värderingar och arbetar för en samhällsförändring på grundval av social, politisk, ekonomisk, kulturell och sexuell demokrati. Föreningen vill i enlighet med detta verka för: * en delaktighets kultur * mötesplatser för människorna i Bredsjö med omnejd * pedagogisk och konstnärlig utveckling inom teaterns och dess närliggande konstformers områden * och därmed liknande verksamhet

Idag är Bredsjö Kulturkooperativ ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Bredsjö Kulturkooperativ ekonomisk förening är ett av många bolag som finns i Örebro län och Hällefors arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bredsjö Kulturkooperativ ekonomisk förening innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-10-02 och Bredsjö Kulturkooperativ ekonomisk förening är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-10-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bredsjö Kulturkooperativ ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Vikström, Alf Erik

Bredsjö Kulturkooperativ ekonomisk förening har 769609-0823 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.