Documentary group i Hällefors ekonomisk förening

Örebro län

Information

Documentary group i Hällefors ekonomisk förening är ett av många bolag som finns i Hällefors. Det är nämligen den kommunen som Documentary group i Hällefors ekonomisk förening finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Documentary group i Hällefors ekonomisk förening är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-06-19.

Documentary group i Hällefors ekonomisk förening som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 2000-04-03. Men sedan 2003-06-19 så har Documentary group i Hällefors ekonomisk förening varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Sikforsv. 11, 712 34, Hällefors. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Documentary group i Hällefors ekonomisk förening så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0591-10360.

Hällefors arbetar för att bolag som Documentary group i Hällefors ekonomisk förening ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Documentary group i Hällefors ekonomisk förening. Det finns flera bolag i Örebro län.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva produktion och utbildning inom analog och digital media vari medlemmarna deltar med sin arbetsinsats.

Firmatecknare för Documentary group i Hällefors ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Enar Karl Arvid -Rinaldo, Peter.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Documentary group i Hällefors ekonomisk förening och det är följande personer, Alvén, Lars Johan som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Enar Karl Arvid som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Rinaldo, Ingeborg Maria som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Rinaldo, Peter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,

Organisationsnummer för Documentary group i Hällefors ekonomisk förening är 769605-5701.