Svahn's Vall å Allservice

Örebro län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hällefors och Svahn's Vall å Allservice är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Svahn's Vall å Allservice är ett av dem. Statusen för Svahn's Vall å Allservice är att Bolaget är aktivt.

Svahn's Vall å Allservice är ett Enskild firma och skapades 2004-09-29. Det finns flera olika verksamheter i Örebro län som är ett stort län. Hällefors där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Svahn's Vall å Allservice ska trivas.

Svahn's Vall å Allservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-06-03. I Hällefors så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handel med hö, ensilage och halm, plastning av ensilage, bilverkstad, reparationer av lantbruksmaskiner.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Svahn's Vall å Allservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-10-23.

Idag är Svahn's Vall å Allservice och det finns flera verksamheter som är det idag i Hällefors.

Vill man komma i kontakt med Svahn's Vall å Allservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5812547.

.

De som är på något sätt har med Svahn's Vall å Allservice är Svan, Tommy Bo som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Svahn's Vall å Allservice har 760531-XXXX som sitt organisationsnummer.