RWI Elteknik

Örebro län

Information

760205-XXXX är organisationsnummer för bolaget RWI Elteknik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som RWI Elteknik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hällefors som är den kommunen som RWI Elteknik finns i.

RWI Elteknik har varit registrerat sedan 2005-11-10 och det finns flera bolag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-11-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för RWI Elteknik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-11-03.

RWI Elteknik är och det finns flera bolag i Hällefors som också är .

Firmatecknare för RWI Elteknik är följande:

Vill ni komma i kontakt med RWI Elteknik så kan ni göra det på telefon genom 070-6589442 eller genom brev på följande adress:

Installation och service av el, tele, data, larm, elektronik, radio, tv anläggningar samt handel med alla inom branschen förekommande varor, byggvaror, verktyg och maskiner.

Det finns olika personer som har en koppling med RWI Elteknik och det är Viller, Olof Roger som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma,