Bekås BILVÅRD

Örebro län

Information

750303-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Bekås BILVÅRD. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bekås BILVÅRD är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hällefors som är den kommunen som Bekås BILVÅRD finns i.

Bekås BILVÅRD har varit registrerat sedan 2005-08-19 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bekås BILVÅRD så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-01.

Bekås BILVÅRD är och det finns flera verksamheter i Hällefors som också är .

Firmatecknare för Bekås BILVÅRD är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bekås BILVÅRD så kan ni göra det på telefon genom 070-5732928 eller genom brev på följande adress:

Företaget kommer att bedriva bilrekond, trägolvslipning, målningsarbeten och enklare lagerarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Bekås BILVÅRD och det är Karlsson, Bengt-Åke Elias som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,