Nevborn Guitars

Örebro län

Information

720620-XXXX är organisationsnummer för företaget Nevborn Guitars. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nevborn Guitars är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hällefors som är den kommunen som Nevborn Guitars finns i.

Nevborn Guitars har varit registrerat sedan 1999-06-21 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nevborn Guitars så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Nevborn Guitars är och det finns flera bolag i Hällefors som också är .

Firmatecknare för Nevborn Guitars är följande:

Vill ni komma i kontakt med Nevborn Guitars så kan ni göra det på telefon genom 070-5779997 eller genom brev på följande adress:

Reparation och tillverkning av stränginstrument, elgitarrer, elbasar, akustiska gitarrer, nyckelharpor samt lite försäljning av instrument och tillbehör och ljudinstallationer.

Det finns olika personer som har en koppling med Nevborn Guitars och det är Nevborn Törnkvist, Ove Fredrik som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,