Bostadsrättsföreningen KLOCKARSKOGEN 4

Örebro län

Information

716453-1217 är organisationsnummer för verksamheten Bostadsrättsföreningen KLOCKARSKOGEN 4. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bostadsrättsföreningen KLOCKARSKOGEN 4 är Bostadsrättsförening. Det finns idag flera olika Bostadsrättsförening i Hällefors som är den kommunen som Bostadsrättsföreningen KLOCKARSKOGEN 4 finns i.

Bostadsrättsföreningen KLOCKARSKOGEN 4 har varit registrerat sedan 1990-07-26 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bostadsrättsföreningen KLOCKARSKOGEN 4 så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bostadsrättsföreningen KLOCKARSKOGEN 4 är och det finns flera verksamheter i Hällefors som också är .

Firmatecknare för Bostadsrättsföreningen KLOCKARSKOGEN 4 är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Elfsten, Peter Lennart -Lundkvist, Lars Ove

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen KLOCKARSKOGEN 4 så kan ni göra det på telefon genom 0591-12624 eller genom brev på följande adress:
Skidv., 712 32, Hällefors

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Det finns olika personer som har en koppling med Bostadsrättsföreningen KLOCKARSKOGEN 4 och det är Andersson, Marie Eva-Lena Gertrud som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Karin som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Elfsten, Peter Lennart som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedberg, Rikard Markus som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundkvist, Lars Ove som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Ingegerd Anna Margareta som är född 1934 och har titeln SuppleantGustafsson, Gunborg Marianne som är född 1937 och har titeln Suppleant,