RS Uthyrning & Entreprenadservice

Örebro län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hällefors och RS Uthyrning & Entreprenadservice är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många företag där och RS Uthyrning & Entreprenadservice är ett av dem. Statusen för RS Uthyrning & Entreprenadservice är att Bolaget är aktivt.

RS Uthyrning & Entreprenadservice är ett Enskild firma och skapades 2005-07-26. Det finns flera olika företag i Örebro län som är ett stort län. Hällefors där företaget finns i jobbar för att företag som RS Uthyrning & Entreprenadservice ska trivas.

RS Uthyrning & Entreprenadservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-05. I Hällefors så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Skogsentreprenad, uthyrning av personal samt rivningstjänst. markentreprenader.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att RS Uthyrning & Entreprenadservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-05.

Idag är RS Uthyrning & Entreprenadservice och det finns flera företag som är det idag i Hällefors.

Vill man komma i kontakt med RS Uthyrning & Entreprenadservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6549892.

.

De som är på något sätt har med RS Uthyrning & Entreprenadservice är Sandberg, Rikard Eino som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

RS Uthyrning & Entreprenadservice har 710903-XXXX som sitt organisationsnummer.