Alfredsson's Bil och Maskin

Örebro län

Information

710420-XXXX är organisationsnummer för företaget Alfredsson's Bil och Maskin. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Alfredsson's Bil och Maskin är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hällefors som är den kommunen som Alfredsson's Bil och Maskin finns i.

Alfredsson's Bil och Maskin har varit registrerat sedan 2003-01-03 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-05-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Alfredsson's Bil och Maskin så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-05-05.

Alfredsson's Bil och Maskin är och det finns flera bolag i Hällefors som också är .

Firmatecknare för Alfredsson's Bil och Maskin är följande:

Vill ni komma i kontakt med Alfredsson's Bil och Maskin så kan ni göra det på telefon genom 0591-10110 eller genom brev på följande adress:

Bil och maskinverkstad, all slags service på personbilar och maskiner.

Det finns olika personer som har en koppling med Alfredsson's Bil och Maskin och det är Alfredsson, Rolf Roger som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,