UtskriftsBoden i Hällefors

Örebro län

Information

701025-XXXX är organisationsnummer för verksamheten UtskriftsBoden i Hällefors. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som UtskriftsBoden i Hällefors är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hällefors som är den kommunen som UtskriftsBoden i Hällefors finns i.

UtskriftsBoden i Hällefors har varit registrerat sedan 1996-08-13 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för UtskriftsBoden i Hällefors så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

UtskriftsBoden i Hällefors är och det finns flera verksamheter i Hällefors som också är .

Firmatecknare för UtskriftsBoden i Hällefors är följande:

Vill ni komma i kontakt med UtskriftsBoden i Hällefors så kan ni göra det på telefon genom 0498-260407 eller genom brev på följande adress:

Fotografera porträtt samt reklam men även andra fotouppdrag samt kunna leverera färdiga layouter från foto till färdigt reklamblad "Poster". Försäljning av fotoartiklar. Reparationer, inramning av fotografier, egen import rörelse. Konsulttjänster inom komunikation och color-management.

Det finns olika personer som har en koppling med UtskriftsBoden i Hällefors och det är Thiery, Erich Alex som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,