Jürgen Schramme Vapenverkstad

Örebro län

Information

Vapenverkstad. Reparation och nytillverkning och handel med vapen, pipor och lådor, kikare, trä, reservdelar samt därmed förenlig verksamhet. Skogs- och jordbruk. Bilverkstad. reparation och service. Jakt och fiske. Verkstadsarbete såsom svetsning. Byggnadsarbeten.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jürgen Schramme Vapenverkstad vars bolagstyp är Enskild firma.

I Hällefors så är Jürgen Schramme Vapenverkstad ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Hällefors arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hällefors och i Örebro län. Redan 2002-10-10 så skapades Jürgen Schramme Vapenverkstad och företaget är har F-skattsedel Jürgen Schramme Vapenverkstad har haft det sedan 2002-10-03.

Jürgen Schramme Vapenverkstad är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-10-03

700418-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Hällefors.

Just nu är Jürgen Schramme Vapenverkstad och det finns många företag som är i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Jürgen Schramme Vapenverkstad så går det att nå dem via telefon på 0587-63160 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jürgen Schramme Vapenverkstad är Schramme, Rolf Jürgen som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .