Raymon B&F

Örebro län

Information

680903-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Raymon B&F. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Raymon B&F är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hällefors som är den kommunen som Raymon B&F finns i.

Raymon B&F har varit registrerat sedan 1997-08-01 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Raymon B&F så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Raymon B&F är och det finns flera verksamheter i Hällefors som också är .

Firmatecknare för Raymon B&F är följande:

Vill ni komma i kontakt med Raymon B&F så kan ni göra det på telefon genom 0591-15118 eller genom brev på följande adress:

Nybybggnationer, ombyggnationer, reparationer, fastighetsskötsel, sanering

Det finns olika personer som har en koppling med Raymon B&F och det är Bergström, Roland Raymond som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,