Hällefors Godis

Örebro län

Information

660101-XXXX är organisationsnummer för företaget Hällefors Godis. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hällefors Godis är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hällefors som är den kommunen som Hällefors Godis finns i.

Hällefors Godis har varit registrerat sedan 2003-08-05 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hällefors Godis så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-14.

Hällefors Godis är och det finns flera bolag i Hällefors som också är .

Firmatecknare för Hällefors Godis är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hällefors Godis så kan ni göra det på telefon genom 0591-13019 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av godis och tobak samt livsmedel.

Det finns olika personer som har en koppling med Hällefors Godis och det är al Sandafi, Taha som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,