Silvergruvans Bygg o Alltjänst

Örebro län

Information

640816-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Silvergruvans Bygg o Alltjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Silvergruvans Bygg o Alltjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hällefors som är den kommunen som Silvergruvans Bygg o Alltjänst finns i.

Silvergruvans Bygg o Alltjänst har varit registrerat sedan 2005-09-05 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-06-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Silvergruvans Bygg o Alltjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-10-06.

Silvergruvans Bygg o Alltjänst är och det finns flera verksamheter i Hällefors som också är .

Firmatecknare för Silvergruvans Bygg o Alltjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med Silvergruvans Bygg o Alltjänst så kan ni göra det på telefon genom 0591-16039 eller genom brev på följande adress:

Uthyrning av hantverkare till byggnads- och vägföretag samt byggnadsarbete inom byggnads- och vägföretag,

Det finns olika personer som har en koppling med Silvergruvans Bygg o Alltjänst och det är van Heemskerk, Adrianus Pieter som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,