SKOGSPRODUKTIONER - Musik och Ljud ur Bergslagen -

Örebro län

Information

640518-XXXX är organisationsnummer för verksamheten SKOGSPRODUKTIONER - Musik och Ljud ur Bergslagen -. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SKOGSPRODUKTIONER - Musik och Ljud ur Bergslagen - är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hällefors som är den kommunen som SKOGSPRODUKTIONER - Musik och Ljud ur Bergslagen - finns i.

SKOGSPRODUKTIONER - Musik och Ljud ur Bergslagen - har varit registrerat sedan 1996-04-18 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SKOGSPRODUKTIONER - Musik och Ljud ur Bergslagen - så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

SKOGSPRODUKTIONER - Musik och Ljud ur Bergslagen - är och det finns flera verksamheter i Hällefors som också är .

Firmatecknare för SKOGSPRODUKTIONER - Musik och Ljud ur Bergslagen - är följande:

Vill ni komma i kontakt med SKOGSPRODUKTIONER - Musik och Ljud ur Bergslagen - så kan ni göra det på telefon genom 070-3148637 eller genom brev på följande adress:

Musik- och ljudproduktion.

Det finns olika personer som har en koppling med SKOGSPRODUKTIONER - Musik och Ljud ur Bergslagen - och det är Backius, Stefan Erik Mikael som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,