Lindéns Bygg o skiffertaks Teknik o Alltjänst

Örebro län

Information

Bygg och skiffertaksarbete, samt asbestsanering och fogsanering (pcb). Svets o plåtarbeten och annat verkstadsarbete. Traktor- entreprenad, snöröjning och grushantering, jaktarrangemang och reseförsäljning, jaktkonsultering, åkeri, lastbil, uthyrning och försäljning. Energihantering, ved, flis, pellets, skogsarbeten, försäljning av fritidsprodukter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lindéns Bygg o skiffertaks Teknik o Alltjänst vars bolagstyp är Enskild firma.

I Hällefors så är Lindéns Bygg o skiffertaks Teknik o Alltjänst ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Hällefors arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hällefors och i Örebro län. Redan 2002-03-18 så skapades Lindéns Bygg o skiffertaks Teknik o Alltjänst och bolaget är har ej F-skattsedel.

631119-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Hällefors.

Just nu är Lindéns Bygg o skiffertaks Teknik o Alltjänst och det finns många bolag som är i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Lindéns Bygg o skiffertaks Teknik o Alltjänst så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lindéns Bygg o skiffertaks Teknik o Alltjänst är Lindén, Dick Jörgen William som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .