Grythyttans Bygg o Anläggning

Örebro län

Information

I Hällefors finns det ett Enskild firma som heter Grythyttans Bygg o Anläggning. Det finns flera verksamheter som liknar Grythyttans Bygg o Anläggning i Örebro län. Hällefors är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Grythyttans Bygg o Anläggning är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-05-07 och det finns flera verksamheter som är det i Örebro län.

Sedan 2005-04-02 så har Grythyttans Bygg o Anläggning varit registrerat och sedan 2005-05-07 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Grythyttans Bygg o Anläggning och det finns fler verksamheter som är det i Hällefors.

Vill man komma i kontakt med Grythyttans Bygg o Anläggning så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Grythyttans Bygg o Anläggning så kan ni göra det på 019-7641516.

Bygg, anläggning. Handel med fastigheter och entreprenadmaskiner samt bedriva jord- och skogsbruk. Handel med värdepapper.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Gustafsson, John Urban som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Grythyttans Bygg o Anläggning har 630922-XXXX som sitt organisationsnummer.