Skifferdetaljer K. Eriksson

Örebro län

Information

Skifferdetaljer K. Eriksson är ett av många verksamheter som finns i Hällefors. Det är nämligen den kommunen som Skifferdetaljer K. Eriksson finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Skifferdetaljer K. Eriksson som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 1993-01-25. Men sedan 1998-01-01 så har Skifferdetaljer K. Eriksson varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Skifferdetaljer K. Eriksson så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0591-12396.

Hällefors arbetar för att verksamheter som Skifferdetaljer K. Eriksson ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Skifferdetaljer K. Eriksson. Det finns flera verksamheter i Örebro län.

Tillverkning och försäljning av olika detaljer av skiffersten, exempelvis skifferklockor, prydnadssten, dekorationssten mm.

Firmatecknare för Skifferdetaljer K. Eriksson är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Skifferdetaljer K. Eriksson och det är följande personer, Eriksson, Sven Kenneth som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Skifferdetaljer K. Eriksson är 630502-XXXX.