Betty Hult i Hällefors

Örebro län

Information

I Hällefors finns det ett Enskild firma som heter Betty Hult i Hällefors. Det finns flera verksamheter som liknar Betty Hult i Hällefors i Örebro län. Hällefors är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Betty Hult i Hällefors är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-07-13 och det finns flera verksamheter som är det i Örebro län.

Sedan 2001-07-03 så har Betty Hult i Hällefors varit registrerat och sedan 2001-08-03 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Betty Hult i Hällefors och det finns fler verksamheter som är det i Hällefors.

Vill man komma i kontakt med Betty Hult i Hällefors så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Betty Hult i Hällefors så kan ni göra det på 0591-16056.

Massageterapeutiska behandlingar samt beröringspedagog i taktil stimulering. Ge information till kunder samt därtill tillhörande verksamhet. Försäljning av ovan nämnda varor.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Ibrahim Hult, Betty Maria som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Betty Hult i Hällefors har 611228-XXXX som sitt organisationsnummer.