UtTryck som arbete, Annika Göran

Örebro län

Information

610526-XXXX är organisationsnummer för bolaget UtTryck som arbete, Annika Göran. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som UtTryck som arbete, Annika Göran är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hällefors som är den kommunen som UtTryck som arbete, Annika Göran finns i.

UtTryck som arbete, Annika Göran har varit registrerat sedan 1996-04-10 och det finns flera bolag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för UtTryck som arbete, Annika Göran så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

UtTryck som arbete, Annika Göran är och det finns flera bolag i Hällefors som också är .

Firmatecknare för UtTryck som arbete, Annika Göran är följande:

Vill ni komma i kontakt med UtTryck som arbete, Annika Göran så kan ni göra det på telefon genom 0587-61022 eller genom brev på följande adress:

Artist såsom konferencier, sångerska, berätterska och musiker. Upplevelseformgivare. Konstnär, utställningsformgivare. Konsult inom personalutveckling och handledning coaching. Pedagog inom personlig utveckling, presentationsteknik och röst. Uttryckande konstterapeut.

Det finns olika personer som har en koppling med UtTryck som arbete, Annika Göran och det är Göran Rodell, Annika Hild Susanna som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,