Sjukgymnastiken Friskoteket, Ketil Hjortland

Örebro län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hällefors och Sjukgymnastiken Friskoteket, Ketil Hjortland är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många bolag där och Sjukgymnastiken Friskoteket, Ketil Hjortland är ett av dem. Statusen för Sjukgymnastiken Friskoteket, Ketil Hjortland är att Bolaget är aktivt.

Sjukgymnastiken Friskoteket, Ketil Hjortland är ett Enskild firma och skapades 1989-11-23. Det finns flera olika bolag i Örebro län som är ett stort län. Hällefors där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sjukgymnastiken Friskoteket, Ketil Hjortland ska trivas.

Sjukgymnastiken Friskoteket, Ketil Hjortland är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-17. I Hällefors så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Sjukgymnastik. Konsultverksamhet. Handel med patientrelaterade produkter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sjukgymnastiken Friskoteket, Ketil Hjortland är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-17.

Idag är Sjukgymnastiken Friskoteket, Ketil Hjortland och det finns flera bolag som är det idag i Hällefors.

Vill man komma i kontakt med Sjukgymnastiken Friskoteket, Ketil Hjortland så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0591-13008.

.

De som är på något sätt har med Sjukgymnastiken Friskoteket, Ketil Hjortland är Hjortland, Ketil som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Sjukgymnastiken Friskoteket, Ketil Hjortland har 600916-XXXX som sitt organisationsnummer.